Beneficis de visitar un Escape Room en família

Els Escape Rooms s’han tornat una d’aquelles activitats que són versàtils; es Dir, que puc convertir-se en un excel·lent pla en parella, un excel·lent pla de sortida amb els amics, i també un excel·lent pla en família.
Quan però un Escape Room no és únicament una forma de passar una bona estona, ja que también Es troba revestit de multitud de beneficis.

Especialment Quan es tracta de la família, Perquè a més de viure una experiència fora del comú, bastant memorable, es pots aprendre un parell de coses. ¿Quins són? Quedeu-vos amb nosaltres a Minos, avui os explicarem els Beneficis d’assistir a un Escape Room en família.

Desenvolupa la creativitat

La creativitat i la imaginació són Habilitats necessàries en la vida. Amb la creativitat s’aprèn a Trobar solucions als problemes més fàcilment. Mentre duri el Escape Room, caldria Trobar solucions als problemes que vagin sorgint durante el viatge, per tant, la família exercitarà tant la imaginació com la creativitat.
Això és especialment Important en nens Petits, ja que Millora sumi autoestima.

Millora la comunicació

Un cop Dins el Escape Room, es té el temps comptat per resoldre les endevinalles i enigmes que vagin sorgint, per tant, és necessari acabar el més aviat possible si es Vol aconseguir un Escape reeixit. Això vol dir que la comunicació entre els membres participants hauria de ser concreta i ben fet. No hi ha temps per aturar-se a pensar que dir L’altre. I és en aquest tipus de situacions on es PROMOU una comunicació assertiva entre els membres de la família, que després pot ser usada en les situacions en quotidianes.

Millora el treball en equip

Es pot Dir que una família és un equip, on cada un dels Membres Té super paper definició i Ha Treballar en pro que l’equip tiri endavant i aconsegueixi els Objectius que es proposi. Però això, en el dia a dia, es presenta de forma abstracta. No obstant això, Quan la família Es troba aquí a un Escape Room viu això de forma literal, siéndo un equip en el qual cadascun Ha de Posar part de el portal super ESFORÇ per aconseguir la fuita abans que s’acabi el temps.
Practicar de forma Freqüent aquest tipus d’activitats en equip genera Molta més compenetració entre la família i Ajuda al fet que els pares i els fills s’entenguin millor, la qual cosa de vegades és difícil gràcies a les barreres generacionals.

Estimula el pensament lògic

Finalment, Podem observar que en els Escape Rooms, a més de millor la imaginació i la creativitat, Millora el pensament lògic.
El pensament lògic, entès com la Capacitat que tenen els Éssers humans d’entendre millor super entorn, es especialment Important de desenvolupar en els nens Petits, ja que els ajuda a desenvolupar-se millor.

Beneficis de visitar un Escape Room en família amb Minos

Esperem que us hagi agradat aquest breu article sobre els beneficis de visitar un Escape Room en família. En Minos os esperem per viure les millors experiències.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CatalanEnglishFrenchGermanItalianPortugueseSpanish