Blog

Història dels Escape Rooms

Els Escape Rooms són un entreteniment que s’ha guanyat un gran grup d’aficionats, doncs és una experiència completament única per als sentits gràcies a la creativitat que posen els dissenyadors en les seves sales. No obstant això, molt poques persones saben d’on prové aquest enginyós entreteniment.

Doncs com moltes altres idees neix de forma espontània, però el que és interessant descobrir on es van originar escape rooms. Per això, des de Minos ens agradaria explicar-li la història dels Escape Rooms, al costat d’alguns detalls interessants. Segurament et sorprendràs al descobrir un parell de coses, així que segueix llegint atentament.

Origen:

Els jocs d’escapament per a ordinador van néixer als Estats Units, al voltant del 2006. Al principi el joc tenia com a dinàmica centrar resoldre un enigma en un temps limitat. D’aquesta manera, amb el temps van començar a crear-se versions cada vegada més properes a les que podem trobar avui dia.


No obstant això, va ser a la ciutat de Kyoto a l’any 2007 que va néixer el primer escape room tal com el coneixem. Reial Escape Game és el nom d’aquest primer escape room que fins i tot a la data segueix obrint les portes a el públic. La idea va ser tan revolucionària que durant els pròxims anys, més i més sales s’inauguràren al país.


Va ser al 2011 que els Escape Room varen migrar als Estats Units, específicament a San Francisco, on s’instalaren per quedar-se. En aquests anys, aquests jocs en 4D es centraven particularment en trobar-li solucions a enigmes, sempre en un temps limitat.


A partir d’aquest moment, el món sencer va començar a interessar-se per aquest nou entreteniment. Molt aviat van aparèixer nous dissenyadors de sales. Els que van començar a idear formar més per fer de l’experiència escapista alguna cosa més innovadora. Es van inaugurar sales de diferents temàtiques i gèneres, per intentar suplir la demanda. I així va començar a formar-se la febre escapista que encara està vigent avui dia.

Arribada a Europa:


El 2011 es va fundar a Budapest un Escape Room que canviaria completament les regles de joc. Canviant aquest entreteniment i convertint-lo en les habitacions d’escapament en les que accedim a Espanya. ParaPark, va ser el primer Escape Room a Europa i on es van elaborar els Escape Room basant-se en la Teoria del Flow.


Mentre que l’Escape Room japonès centra l’atenció dels participants en l’aventura i l’experiència d’escapament. Fent que la solució dels enigmes aparegui en moments concrets, els Escape Rooms a Europa, per la seva banda, busca que els participants construeixin la història a partir de la resolució d’aquests enigmes. A més, amb el temps van anar agregant altres dificultats a aquestes habitacions, com endevinalles, panys i molts altres instruments.
A dia d’avui hi ha molts tipus d’escape rooms. Existeixen jocs de terror com Awaken a Barcelona o jocs d’escapament familiars.

Escape Room a Girona:


A Minos apreciem la història dels Escape Rooms, perquè constitueixen la nostra pròpia història. Estem oberts sempre per rebre a turistes i locals per igual, per a crear excel·lents experiències per a ells. Així que si estàs buscant viure una experiència escapista de primera, no dubtis a visitar el nostre Escape Room.


T’esperem!

Què es necessita per anar a un escape room?

Una de les formes d’oci més demanades en l’actualitat, són les habitacions d’escapament. I és que des que es van fer conegudes, ràpidament s’han inauguració moltíssimes, de tots els estils i temàtiques. Hi habitacions d’escapament de misteri, de terror i hi ha de les que inclouen actors per a acer més realista l’experiència.


El Certa és que una tarda en una habitació d’escapament sempre serà una excel·lent opció per passar-la bé. No obstant això, a causa de l’Covidien-19, Podem sentir-nos molt insegurs sobre què es necessita per anar a una fuita room. Per aquesta raó, avui Minos Volem Parlar-sobre aquest tema.
Què es necessita per anar a una fuita room?


Visitar una habitació d’escapament Segueix siéndo molt senzill. Hem reforçat Les nostres Mesures d’higiene per prevenir el contagi de l’Covidien-19, per aquesta raó POTS sentir-te segur en Les nostres instal·lacions. A continuació, t’expliquem què es necessita per anar a una fuita room.


Seguir les Mesures de seguretat

El teu Col·laboració es Important perquè tots puguem tenir una oportunitat en aquesta lluita contra el Covidien-19. Es por això que, per visitar El nostre establiment, es necessari l’ús de mascaretes en tot moment. A l’ingressar, serà necessari desinfectar les mans amb alcohol gel i cada vegada que una sala es desocupada, procedim a Netejar i ventilar l’Lloc abans de permetre que altres escapistes ingressen.

roba còmoda


L’Objectiu de visitar una habitació d’escapament és passar-la bé, per això sempre recomanem que nostres escapistes ens visiten amb roba còmoda. Unes sabatilles d’esport i roba lleugera, ajudarà a que l’experiència no es vegi interrompuda per incomoditats. No importa la teva aspectes, sinó que gaudeixes d’una veritable experiència escapista amb Minos.


bona disposició


Per Treure el millor d’un moment, es Important estar dispuestoen a passar-la bé. Tot això Deixant de banda els prejudicis sobre les habitacions d’escapament i sobre qui pugui o no participar en aquestes activitats. Els escapament rooms estan Fets per a Totes les edats i gustos, mai es es Massa gran per gaudir una experiència escapista.


Així que si el que vols és provar una tarda increïble en Minos, Visita’ns amb les ganes de passar-la bé. Nosaltres ens encarregarem d’acer de tu experiència el millor possible.


Companys d’equip

No hi ha res millor que gaudir amb Els nostres Éssers estimats i crear records que duren tota la vida. Així que, si vols visitar una fuita room, arma teu grup d’escapista compost d’amics o familiars. No oblidis tenir en compte también les preferències de tots en el grup perquè tots gaudeixen per igual.

reservar


La popularitat de les habitacions d’escapament ha crescut molt en Els últims anys. Cada vegada més persones Volen descobrir els misteris de les habitacions d’escapament. Per aquesta raó, no oblidis reservar a temps i en l’horari que vulguis. D’aquesta manera tindràs tota la seguretat que tindrem una sala disponible per a tu i els teus amics.
Recorda llegar amb 15 minuts d’antelació a la nostra local, així evitaràs qualsevol inconvenient i podràs passar-increïble.


Minos


Esperem que aquest article et Haia Tret de dubtes sobre tot el què es necessita per anar a una fuita room. Estarem esperant-te molt aviat en Minos.


Gràcies per llegir!

Beneficis de visitar un Escape Room en família

Els Escape Rooms s’han tornat una d’aquelles activitats que són versàtils; es Dir, que puc convertir-se en un excel·lent pla en parella, un excel·lent pla de sortida amb els amics, i també un excel·lent pla en família.
Quan però un Escape Room no és únicament una forma de passar una bona estona, ja que también Es troba revestit de multitud de beneficis.

Especialment Quan es tracta de la família, Perquè a més de viure una experiència fora del comú, bastant memorable, es pots aprendre un parell de coses. ¿Quins són? Quedeu-vos amb nosaltres a Minos, avui os explicarem els Beneficis d’assistir a un Escape Room en família.

Desenvolupa la creativitat

La creativitat i la imaginació són Habilitats necessàries en la vida. Amb la creativitat s’aprèn a Trobar solucions als problemes més fàcilment. Mentre duri el Escape Room, caldria Trobar solucions als problemes que vagin sorgint durante el viatge, per tant, la família exercitarà tant la imaginació com la creativitat.
Això és especialment Important en nens Petits, ja que Millora sumi autoestima.

Millora la comunicació

Un cop Dins el Escape Room, es té el temps comptat per resoldre les endevinalles i enigmes que vagin sorgint, per tant, és necessari acabar el més aviat possible si es Vol aconseguir un Escape reeixit. Això vol dir que la comunicació entre els membres participants hauria de ser concreta i ben fet. No hi ha temps per aturar-se a pensar que dir L’altre. I és en aquest tipus de situacions on es PROMOU una comunicació assertiva entre els membres de la família, que després pot ser usada en les situacions en quotidianes.

Millora el treball en equip

Es pot Dir que una família és un equip, on cada un dels Membres Té super paper definició i Ha Treballar en pro que l’equip tiri endavant i aconsegueixi els Objectius que es proposi. Però això, en el dia a dia, es presenta de forma abstracta. No obstant això, Quan la família Es troba aquí a un Escape Room viu això de forma literal, siéndo un equip en el qual cadascun Ha de Posar part de el portal super ESFORÇ per aconseguir la fuita abans que s’acabi el temps.
Practicar de forma Freqüent aquest tipus d’activitats en equip genera Molta més compenetració entre la família i Ajuda al fet que els pares i els fills s’entenguin millor, la qual cosa de vegades és difícil gràcies a les barreres generacionals.

Estimula el pensament lògic

Finalment, Podem observar que en els Escape Rooms, a més de millor la imaginació i la creativitat, Millora el pensament lògic.
El pensament lògic, entès com la Capacitat que tenen els Éssers humans d’entendre millor super entorn, es especialment Important de desenvolupar en els nens Petits, ja que els ajuda a desenvolupar-se millor.

Beneficis de visitar un Escape Room en família amb Minos

Esperem que us hagi agradat aquest breu article sobre els beneficis de visitar un Escape Room en família. En Minos os esperem per viure les millors experiències.

T’expliquem les precaucions que prenem al reobrir nostre d’escape room

Encara que les nostres portes estiguessin moltes setmanes fermament tancades, mai deixem de treballar en millor la qualitat de Minos. Ara que hem reprès les activitats, volem explicar-te totes aquelles precaucions que prenem per cuidar-te. A més, et explicares que mesures d’higiene has de prendre per tu mateix per poder gaudir d’una tarda al nostre escapament room.


Precaucions que prenem a l’reobrir nostre d’escapament room


Començarem explicant totes les mesures d’higiene que hem establert en les nostres sales. Doncs la nostra intenció és fer-te sentir segur i que confiïs que cuidarem de tu en el nostre escapament room. Així no hauràs de preocupar de viure una divertida experiència escapista amb els teus éssers estimats.
Mesures d’higiene que apliquem a Minos

1 – Pulcritud

La neteja de totes les superfícies a les habitacions és molt important per eliminar qualsevol bacteri o virus. És per això que fem servir productes capaços de matar qualsevol agent infecciós. D’aquesta manera tens la seguretat que no hi haurà res que pugui emmalaltir en qualsevol dels nostres escapament rooms.

2 – Ventilació de sales

Les nostres mesures d’higiene s’apliquen cada vegada que un grup de escapistes es retiren de la sala. Per aquesta raó ventilem el lloc abundamente, perquè l’aire net purifiqui les habitacions. Després vam deixar tot al seu lloc abans que ingressin els següents escapistes a punt per l’aventura.

3 – Les escombraries al seu lloc

Tots les deixalles que puguin produir-se en les nostres instal·lacions, són degudament eliminat, seguint protocols de seguretat sanitària. Pel que trobaràs un lloc realment net, que no podrà en risc la salut de ningú.
Mesures d’higiene que han de tenir els nostres clients a l’ingressar a Minos.

Que demanem de fer als clients?

1 – No oblidis la mascareta

L’ús de màscara és obligatori des que ingresses a les instal·lacions de Minos. I hauràs de utilitzar-la correctament en tot moment dins de l’habitació d’escapament. Aquesta és una mesura d’higiene molt necessària per a tenir cura dels nostres treballadors i demanem cooperació.

2 – Temperatura corporal

Controlem la temperatura dels nostres clients abans de l’ingrés a les habitacions de fuita. Per això, tots aquells que presentin una temperatura corporal superior als 37,5 graus centígrads, no podràs participar en l’experiència escapista, especialment si són notoris símptomes de covid-19.

3 – Desinfectar sempre les mans

A l’entrar a les instal·lacions de Minos, se’ls ha de proveir Gel hidroalcohòlic per desinfectar correctament les mans. D’aquesta manera, podreu tocar totes les superfícies amb total llibertat.


Per descomptat, tots aquells que no compleixin amb aquestes senzilles normes d’higiene dins de les instal·lacions, hauran de retirar-se de el lloc. Agraïm la cooperació de tots els nostres visitants.

A Minos, la teva seguretat és primer

Estem molt feliços d’obrir novament les nostres habitacions d’escapament a tots aquells visitants que volen desafiar els nostres enigmes. No tinguis dubtes que estaràs segur en Minos i que la teva visita serà simplement increïble.

Pots reservar AQUÍ l’experiència que et sembli més interessant.

T’esperem!

Què fer a La Garrotxa després del desconfinament?

Hem viscut durant mesos una situació força peculiar. Gràcies a una pandèmia, ens hem vist forçats a quedar-nos a casa, molt a l’estil de l’edat mitjana. Si bé això no ha estat fàcil, hem après molt d’això. I ara que ens trobem en el desconfinamiento, és moment per mirar amb altres ulls les coses quotidianes. Les coses que abans de la pandèmia i la tancada donàvem per feta i que no li prestàvem tanta atenció.


Així que, si t’estàs preguntant què fer a La Garrotxa després de l’desconfinamiento, no et preocupis. Avui Minos Minos.cat t’explicarem què fer a Girona després de l’desconfinamiento.

Caminar sense rumb pels carrers de La Garrotxa

Olot és una ciutat amb moltíssima història. Amb carrers, cases, monuments i barris que són bastant vells. Els quals tenen imprès un aire de trobar-nos en un altre temps. juntament amb alguns aspectes que ens ofereix la modernitat. De la mateixa manera en què és agradable caminar per ciutats com París sense rumb, a l’caminar sense rumb per Girona probablement et portis una grata sorpresa. I potser descobreixis alguna cosa nova sobre aquesta ciutat que tant té per oferir.

Visitar els museus de la Província

Els museus són una activitat necessàriament presencial. Per tant, l’haver d’estar tancats i que no es permetessin les aglomeracions van jugar en contra d’aquesta activitat sacra de l’art. Però ara que ens trobem en el desconfinamiento, podrem tornar de nou als museus. I a Girona hi ha uns quants que val la pena mirar, entre ells podem nomenar:


• El museu de cinema.
• El museu d’art de Girona.
• El museu d’història dels jueus.
• El museu d’història de Girona.
• El museu dels sants d’olot
• I la Casa Masó.

Visitar monuments emblemàtics de La Garrotxa

A Girona ens podem trobar amb diversos monuments emblemàtics que val la pena visitar a el conèixer la ciutat. Ja hem parlat d’alguns amb els que et pots trobar a l’caminar per la ciutat. Però val la pena esmentar El monestir de Sant Pere de Galligants, els Banys àrabs, les muralles de l’època romana, el pont Eiffel, entre d’altres.

Què fer a La Garrotxa després del desconfinament?

Els Escape Rooms, abans de la pandèmia, eren una de les activitats més optadas per passar moments extraordinaris. Però, lamentablement, gràcies a la pandèmia, van haver de tancar durant un temps. Però, per sort, tornen a estar oberts. El que vol dir que podrem gaudir-ne de nou.
Així que, si t’estàs preguntant què fer a Girona després de l’desconfinamiento, el millor que pots fer és visitar un Escape Rooms.
Què Escape Room puc visitar a Girona? De segur també et preguntaràs
I la resposta és simple, en Minos podràs trobar un increïble Escape Room, que pots visitar amb els teus col·legues o amb tota la família i gaudir d’una estupenda tarda diferent.

CatalanEnglishFrenchGermanItalianPortugueseSpanish