Blog

T’expliquem les precaucions que prenem al reobrir nostre d’escape room

Encara que les nostres portes estiguessin moltes setmanes fermament tancades, mai deixem de treballar en millor la qualitat de Minos. Ara que hem reprès les activitats, volem explicar-te totes aquelles precaucions que prenem per cuidar-te. A més, et explicares que mesures d’higiene has de prendre per tu mateix per poder gaudir d’una tarda al nostre escapament room.


Precaucions que prenem a l’reobrir nostre d’escapament room


Començarem explicant totes les mesures d’higiene que hem establert en les nostres sales. Doncs la nostra intenció és fer-te sentir segur i que confiïs que cuidarem de tu en el nostre escapament room. Així no hauràs de preocupar de viure una divertida experiència escapista amb els teus éssers estimats.
Mesures d’higiene que apliquem a Minos

1 – Pulcritud

La neteja de totes les superfícies a les habitacions és molt important per eliminar qualsevol bacteri o virus. És per això que fem servir productes capaços de matar qualsevol agent infecciós. D’aquesta manera tens la seguretat que no hi haurà res que pugui emmalaltir en qualsevol dels nostres escapament rooms.

2 – Ventilació de sales

Les nostres mesures d’higiene s’apliquen cada vegada que un grup de escapistes es retiren de la sala. Per aquesta raó ventilem el lloc abundamente, perquè l’aire net purifiqui les habitacions. Després vam deixar tot al seu lloc abans que ingressin els següents escapistes a punt per l’aventura.

3 – Les escombraries al seu lloc

Tots les deixalles que puguin produir-se en les nostres instal·lacions, són degudament eliminat, seguint protocols de seguretat sanitària. Pel que trobaràs un lloc realment net, que no podrà en risc la salut de ningú.
Mesures d’higiene que han de tenir els nostres clients a l’ingressar a Minos.

Que demanem de fer als clients?

1 – No oblidis la mascareta

L’ús de màscara és obligatori des que ingresses a les instal·lacions de Minos. I hauràs de utilitzar-la correctament en tot moment dins de l’habitació d’escapament. Aquesta és una mesura d’higiene molt necessària per a tenir cura dels nostres treballadors i demanem cooperació.

2 – Temperatura corporal

Controlem la temperatura dels nostres clients abans de l’ingrés a les habitacions de fuita. Per això, tots aquells que presentin una temperatura corporal superior als 37,5 graus centígrads, no podràs participar en l’experiència escapista, especialment si són notoris símptomes de covid-19.

3 – Desinfectar sempre les mans

A l’entrar a les instal·lacions de Minos, se’ls ha de proveir Gel hidroalcohòlic per desinfectar correctament les mans. D’aquesta manera, podreu tocar totes les superfícies amb total llibertat.


Per descomptat, tots aquells que no compleixin amb aquestes senzilles normes d’higiene dins de les instal·lacions, hauran de retirar-se de el lloc. Agraïm la cooperació de tots els nostres visitants.

A Minos, la teva seguretat és primer

Estem molt feliços d’obrir novament les nostres habitacions d’escapament a tots aquells visitants que volen desafiar els nostres enigmes. No tinguis dubtes que estaràs segur en Minos i que la teva visita serà simplement increïble.

Pots reservar AQUÍ l’experiència que et sembli més interessant.

T’esperem!

Què fer a La Garrotxa després de l’desconfinament?

Hem viscut durant mesos una situació força peculiar. Gràcies a una pandèmia, ens hem vist forçats a quedar-nos a casa, molt a l’estil de l’edat mitjana. Si bé això no ha estat fàcil, hem après molt d’això. I ara que ens trobem en el desconfinamiento, és moment per mirar amb altres ulls les coses quotidianes. Les coses que abans de la pandèmia i la tancada donàvem per feta i que no li prestàvem tanta atenció.


Així que, si t’estàs preguntant què fer a La Garrotxa després de l’desconfinamiento, no et preocupis. Avui Minos Minos.cat t’explicarem què fer a Girona després de l’desconfinamiento.

Caminar sense rumb pels carrers de La Garrotxa

Olot és una ciutat amb moltíssima història. Amb carrers, cases, monuments i barris que són bastant vells. Els quals tenen imprès un aire de trobar-nos en un altre temps. juntament amb alguns aspectes que ens ofereix la modernitat. De la mateixa manera en què és agradable caminar per ciutats com París sense rumb, a l’caminar sense rumb per Girona probablement et portis una grata sorpresa. I potser descobreixis alguna cosa nova sobre aquesta ciutat que tant té per oferir.

Visitar els museus de la Província

Els museus són una activitat necessàriament presencial. Per tant, l’haver d’estar tancats i que no es permetessin les aglomeracions van jugar en contra d’aquesta activitat sacra de l’art. Però ara que ens trobem en el desconfinamiento, podrem tornar de nou als museus. I a Girona hi ha uns quants que val la pena mirar, entre ells podem nomenar:


• El museu de cinema.
• El museu d’art de Girona.
• El museu d’història dels jueus.
• El museu d’història de Girona.
• El museu dels sants d’olot
• I la Casa Masó.

Visitar monuments emblemàtics de La Garrotxa

A Girona ens podem trobar amb diversos monuments emblemàtics que val la pena visitar a el conèixer la ciutat. Ja hem parlat d’alguns amb els que et pots trobar a l’caminar per la ciutat. Però val la pena esmentar El monestir de Sant Pere de Galligants, els Banys àrabs, les muralles de l’època romana, el pont Eiffel, entre d’altres.

Què fer a La Garrotxa després de l’desconfinamiento?

Els Escape Rooms, abans de la pandèmia, eren una de les activitats més optadas per passar moments extraordinaris. Però, lamentablement, gràcies a la pandèmia, van haver de tancar durant un temps. Però, per sort, tornen a estar oberts. El que vol dir que podrem gaudir-ne de nou.
Així que, si t’estàs preguntant què fer a Girona després de l’desconfinamiento, el millor que pots fer és visitar un Escape Rooms.
Què Escape Room puc visitar a Girona? De segur també et preguntaràs
I la resposta és simple, en Minos podràs trobar un increïble Escape Room, que pots visitar amb els teus col·legues o amb tota la família i gaudir d’una estupenda tarda diferent.

Activitats que t’ajudaran a millorar la teva agilitat mental

Resoldre enigmes i endevinalles pot no resultar una activitat fàcil a tots. És per aquesta raó que, mentre a uns es desenvolupen fàcilment en els Escape Rooms, altres tenen més dificultat en poder avançar en els reptes. Això succeeix perquè algunes persones tenen la seva agilitat mental molt més desenvolupada. Bé per qüestió natura o bé perquè exerciten constantment la seva cebero. Perquè a ment, a l’igual que els músculs, per funcionar bé, ha de exercitar-se.

Read moreof the title of post

Què és un Game Master?

Perquè un Escape Room funcioni a la perfecció i que els escapistes puguin tenir una bona experiència, cal tenir cura de certs detalls. Entre aquests, a primera vista, ressalten l’escenografia, les endevinalles i la història. Però, a més d’aquests elements, que són summament importants, hi ha un altre que no es pot perdre de vista.

Un element que, de no existir, probablement els Escape Rooms n podrien proporcionar una experiència tan real. Estem parlant dels Game Masters, personatges summament importants dins dels jocs d’escapisme. I avui en el nostre Escape Room a Girona us parlarem de què és un Game Master.

Read moreof the title of post

Què fer en família a Girona?

La família sempre guarda un lloc especial en els nostres cors. I és que poques coses són més forts que els lligams forjats per la família. Amb els nostres familiars compartim molt en comú, com experiències inavaluables. Però tot i que la família tingui tanta importància per a nosaltres, no sempre li dediquem el temps que voldríem. Les raons poden ser vàries.

Però sobretot ressalta el temps que ens poden ocupar el treball i l’estudi. Com també moltes altres activitats que realitzem durant el dia, com el gimnàs. Per això és important aprofitar cada minut que tinguem per passar amb la nostra família. I la millor manera d’aprofitar aquest temps és planificant diferents activitats.

Que fer en família a Girona

Planificar garanteix un millor ús de el temps en família. Si planifiquem, es pot utilitzar molt millor el poc temps de què de vegades disposem. Podent aprofitar a el màxim el temps en família.


Però és important aclarir que quan ens referim a planificar, no estem parlant de plans summament elaborats. Sinó més aviat de plans senzills però que es cuidin correctament els petits detalls per fer que el temps en família pugui tenir èxit.

Per exemple: si es realitza un pícnic o una caminada a l’aire lliure, cal portar aigua, el berenar, altaveus si es vol escoltar música, unes estovalles per seure a la gespa, entre altres coses.
Per això sempre és bona idea triar plans a l’aire lliure, perquè no són opcions molt complicades, produeixen una inavaluable sensació de pau i tranquil·litat, i us aproparan més als vostres éssers estimats.

Millor activitat per fer en família a Girona

Però si el que es vol és una activitat una mica més moguda, més activa, i plena d’entreteniment, no cal preocupar-se. Perquè es pot fer una de les millors activitats en família sense necessitat de sortir de Girona. I aquesta és visitar un Escape Room.


Els Escape Rooms des de fa algun temps s’han convertit en una activitat molt sol·licitada. Grups d’amics trien els Escape Rooms per reunir-se a gaudir. Parelles trien els Escape Rooms per tenir cites fora del comú. I per descomptat, famílies trien els Escape Rooms per gaudir d’una activitat familiar diferent.


I no és per menys, ja que les sales d’escapament guarden molts beneficis enfront d’altres formes d’entreteniment.


Primerament per la facilitat de la seva organització. Perquè a diferència d’altres activitats, per visitar una sala d’escapament només cal reservar.
Perquè les sales d’escapament són activitats que pot realitzar tota la família. Tenint tots importància dins el joc.


I per últim i més important, per la qual divertit que pot resultar participar d’una experiència escapista. Gairebé tots els que viuen l’experiència escapista volen repetir.


Per tant el dubte no hauria de ser què fer en Família a Girona, sinó què escapament Room visitar a Girona.

Escape Room a Girona

I la resposta és senzilla: ja que a Girona es troba Minos, una estupenda sala d’escapament. Lloc on podreu gaudir en família d’una increïble experiència.


Només reserveu una hora i estarem encantats de rebre-us al nostre Escape Room, on adorem rebre famílies.

CatalanEnglishFrenchGermanItalianPortugueseSpanish