Blog

Què fer en família a Girona?

La família sempre guarda un lloc especial en els nostres cors. I és que poques coses són més forts que els lligams forjats per la família. Amb els nostres familiars compartim molt en comú, com experiències inavaluables. Però tot i que la família tingui tanta importància per a nosaltres, no sempre li dediquem el temps que voldríem. Les raons poden ser vàries.

Però sobretot ressalta el temps que ens poden ocupar el treball i l’estudi. Com també moltes altres activitats que realitzem durant el dia, com el gimnàs. Per això és important aprofitar cada minut que tinguem per passar amb la nostra família. I la millor manera d’aprofitar aquest temps és planificant diferents activitats.

Que fer en família a Girona

Planificar garanteix un millor ús de el temps en família. Si planifiquem, es pot utilitzar molt millor el poc temps de què de vegades disposem. Podent aprofitar a el màxim el temps en família.


Però és important aclarir que quan ens referim a planificar, no estem parlant de plans summament elaborats. Sinó més aviat de plans senzills però que es cuidin correctament els petits detalls per fer que el temps en família pugui tenir èxit.

Per exemple: si es realitza un pícnic o una caminada a l’aire lliure, cal portar aigua, el berenar, altaveus si es vol escoltar música, unes estovalles per seure a la gespa, entre altres coses.
Per això sempre és bona idea triar plans a l’aire lliure, perquè no són opcions molt complicades, produeixen una inavaluable sensació de pau i tranquil·litat, i us aproparan més als vostres éssers estimats.

Millor activitat per fer en família a Girona

Però si el que es vol és una activitat una mica més moguda, més activa, i plena d’entreteniment, no cal preocupar-se. Perquè es pot fer una de les millors activitats en família sense necessitat de sortir de Girona. I aquesta és visitar un Escape Room.


Els Escape Rooms des de fa algun temps s’han convertit en una activitat molt sol·licitada. Grups d’amics trien els Escape Rooms per reunir-se a gaudir. Parelles trien els Escape Rooms per tenir cites fora del comú. I per descomptat, famílies trien els Escape Rooms per gaudir d’una activitat familiar diferent.


I no és per menys, ja que les sales d’escapament guarden molts beneficis enfront d’altres formes d’entreteniment.


Primerament per la facilitat de la seva organització. Perquè a diferència d’altres activitats, per visitar una sala d’escapament només cal reservar.
Perquè les sales d’escapament són activitats que pot realitzar tota la família. Tenint tots importància dins el joc.


I per últim i més important, per la qual divertit que pot resultar participar d’una experiència escapista. Gairebé tots els que viuen l’experiència escapista volen repetir.


Per tant el dubte no hauria de ser què fer en Família a Girona, sinó què escapament Room visitar a Girona.

Escape Room a Girona

I la resposta és senzilla: ja que a Girona es troba Minos, una estupenda sala d’escapament. Lloc on podreu gaudir en família d’una increïble experiència.


Només reserveu una hora i estarem encantats de rebre-us al nostre Escape Room, on adorem rebre famílies.

Història dels Escape Rooms

Els Escape Rooms són un entreteniment que s’ha guanyat un gran grup d’aficionats, doncs és una experiència completament única per als sentits gràcies a la creativitat que posen els dissenyadors en les seves sales. No obstant això, molt poques persones saben d’on prové aquest enginyós entreteniment.

Doncs com moltes altres idees neix de forma espontània, però el que és interessant descobrir on es van originar escape rooms. Per això, des de Minos ens agradaria explicar-li la història dels Escape Rooms, al costat d’alguns detalls interessants. Segurament et sorprendràs al descobrir un parell de coses, així que segueix llegint atentament.

Origen:

Els jocs d’escapament per a ordinador van néixer als Estats Units, al voltant del 2006. Al principi el joc tenia com a dinàmica centrar resoldre un enigma en un temps limitat. D’aquesta manera, amb el temps van començar a crear-se versions cada vegada més properes a les que podem trobar avui dia.


No obstant això, va ser a la ciutat de Kyoto a l’any 2007 que va néixer el primer escape room tal com el coneixem. Reial Escape Game és el nom d’aquest primer escape room que fins i tot a la data segueix obrint les portes a el públic. La idea va ser tan revolucionària que durant els pròxims anys, més i més sales s’inauguràren al país.


Va ser al 2011 que els Escape Room varen migrar als Estats Units, específicament a San Francisco, on s’instalaren per quedar-se. En aquests anys, aquests jocs en 4D es centraven particularment en trobar-li solucions a enigmes, sempre en un temps limitat.


A partir d’aquest moment, el món sencer va començar a interessar-se per aquest nou entreteniment. Molt aviat van aparèixer nous dissenyadors de sales. Els que van començar a idear formar més per fer de l’experiència escapista alguna cosa més innovadora. Es van inaugurar sales de diferents temàtiques i gèneres, per intentar suplir la demanda. I així va començar a formar-se la febre escapista que encara està vigent avui dia.

Arribada a Europa:


El 2011 es va fundar a Budapest un Escape Room que canviaria completament les regles de joc. Canviant aquest entreteniment i convertint-lo en les habitacions d’escapament en les que accedim a Espanya. ParaPark, va ser el primer Escape Room a Europa i on es van elaborar els Escape Room basant-se en la Teoria del Flow.


Mentre que l’Escape Room japonès centra l’atenció dels participants en l’aventura i l’experiència d’escapament. Fent que la solució dels enigmes aparegui en moments concrets, els Escape Rooms a Europa, per la seva banda, busca que els participants construeixin la història a partir de la resolució d’aquests enigmes. A més, amb el temps van anar agregant altres dificultats a aquestes habitacions, com endevinalles, panys i molts altres instruments.

Escape Room a Girona:


A Minos apreciem la història dels Escape Rooms, perquè constitueixen la nostra pròpia història. Estem oberts sempre per rebre a turistes i locals per igual, per a crear excel·lents experiències per a ells. Així que si estàs buscant viure una experiència escapista de primera, no dubtis a visitar el nostre Escape Room.


T’esperem!

Team Building per a empreses

El 2020 està començant i amb ell, les empreses reprenen les seves activitats. Sempre amb metes i expectatives que complir en aquest nou any. I amb les energies renovades per aconseguir moltes més metes que en el passat 2019.
És durant els primers mesos quan es fa ideal motivar els treballadors. Incentivant-los a que comencin amb bon peu i des d’un principi donin tot de si. I la millor manera de dur-ho a terme és amb un Team Building.

Read moreof the title of post

Comiat de solters i solteres a un escape room

El casament és un pas realment important per a qualsevol relació. Casar-se representa el desig de les dues parts per compartir una vida sencera. Conformar una família, ja sigui amb nens o mascotes. La decisió de casar-se és transcendental i la festa de les noces és una d’aquestes celebracions que algunes persones planegen tota la vida. Però abans d’aquest final feliç i la seva respectiva festa elegant, vé un esdeveniment amb una importància semblant. Un esdeveniment que no ha de saltar-mai. Sí, estem parlant dels comiats de solters i solteres. Aquesta manera de dir-li adéu a la vida com a persona soltera i començar la transició cap al matrimoni.

Read moreof the title of post

¿Què veure a Olot, Girona?

Conèixer nous llocs és una activitat molt agradable i plena d’experiències enriquidores. Especialment si aquest viatge t’ajuda a conèixer una mica més sobre la teva pròpia cultura. No obstant això quan arribem a un nou lloc, sovint tenim aquest dubte sobre el que podem veure-hi. Després de recórrer els museus i els llocs històrics més coneguts, queden les ganes de seguir descobrint llocs.

Read moreof the title of post
CatalanEnglishFrenchGermanItalianPortugueseSpanish