Comiat de solters i solteres a un escape room

El casament és un pas realment important per a qualsevol relació. Casar-se representa el desig de les dues parts per compartir una vida sencera. Conformar una família, ja sigui amb nens o mascotes. La decisió de casar-se és transcendental i la festa de les noces és una d’aquestes celebracions que algunes persones planegen tota la vida. Però abans d’aquest final feliç i la seva respectiva festa elegant, vé un esdeveniment amb una importància semblant. Un esdeveniment que no ha de saltar-mai. Sí, estem parlant dels comiats de solters i solteres. Aquesta manera de dir-li adéu a la vida com a persona soltera i començar la transició cap al matrimoni.

Aquestes celebracions solen fer-se en algun club de moda, amb molt alcohol i potser algun ballarí o ballarina exòtica o fins y tot una escort .
Les pel·lícules també han reforçat aquesta idea que els comiats han de ser alguna cosa salvatge. Però la veritat és que molts comiats de solters o solteres són bastants tranquils. De fet, moltes persones busquen realitzar una activitat creativa, durant les hores de tarda. Després solen acabar el dia amb un sopar tranquil amb els seus amics i familiars. Altres més també realitzen activitats tranquil·les a les tardes, per acabar el dia ballant i bevent cubates.


Tot és qüestió de gustos en un comiat de solters i solteres!


Però si hi ha alguna cosa que gairebé tots els nuvis i núvies, al costat dels seus amics i familiars, gaudeixen moltíssim, són els escape rooms. Una moda que trepitja fort a Espanya i que no fa més que reunir fanàtics. Aquestes habitacions són una experiència realista i entretinguda. L’opció número 1 d’oci i per tant, la millor opció per a un comiat.


Comiat amb Escape room, l’última moda:


Una de les característiques especials dels escape rooms, és que diverses persones alhora poden participar en una habitació. Depenent de la història que s’esculli, fins a 10 persones poden accedir-hi alhora. En aquestes habitacions l’objectiu és molt específic, sortir abans que s’acabi el temps. Per descomptat, aquesta no és una tasca senzilla. En un escape room tindràs molts enigmes i jocs per resoldre a fi d’aconseguir avançar cap a la sortida. És per això que tots junts han de treballar com un veritable equip per trobar la manera d’escapar.
El temps és de 60 minuts, i és una activitat summament emocionant, divertida i original. I no porta massa temps, el que és perfecte quan es busca omplir un espai de temps limitat a la tarda o a la nit.


A Minos, tenim una varietat de sales increïbles, amb temàtiques diferents. L’experiència a les nostres habitacions és summament realista, a punt de creure que realment estàs vivint una història fantàstica. Ja sigui en la nostra Tomba del Faraó, El Banc o a La Casa de la Maga Morgana. A Minos, et transportaràs a una dimensió diferent, on viure una experiència única. Després que tu i els teus amics es salvin de quedar atrapats, apreciessin millor les futures noces.


Així que ja ho saps, per un comiat ideal el millor és visitar-nos!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CatalanEnglishFrenchGermanItalianPortugueseSpanish