Què es necessita per anar a un escape room?

Una de les formes d’oci més demanades en l’actualitat, són les habitacions d’escapament. I és que des que es van fer conegudes, ràpidament s’han inauguració moltíssimes, de tots els estils i temàtiques. Hi habitacions d’escapament de misteri, de terror i hi ha de les que inclouen actors per a acer més realista l’experiència.


El Certa és que una tarda en una habitació d’escapament sempre serà una excel·lent opció per passar-la bé. No obstant això, a causa de l’Covidien-19, Podem sentir-nos molt insegurs sobre què es necessita per anar a una fuita room. Per aquesta raó, avui Minos Volem Parlar-sobre aquest tema.
Què es necessita per anar a una fuita room?


Visitar una habitació d’escapament Segueix siéndo molt senzill. Hem reforçat Les nostres Mesures d’higiene per prevenir el contagi de l’Covidien-19, per aquesta raó POTS sentir-te segur en Les nostres instal·lacions. A continuació, t’expliquem què es necessita per anar a una fuita room.


Seguir les Mesures de seguretat

El teu Col·laboració es Important perquè tots puguem tenir una oportunitat en aquesta lluita contra el Covidien-19. Es por això que, per visitar El nostre establiment, es necessari l’ús de mascaretes en tot moment. A l’ingressar, serà necessari desinfectar les mans amb alcohol gel i cada vegada que una sala es desocupada, procedim a Netejar i ventilar l’Lloc abans de permetre que altres escapistes ingressen.

roba còmoda


L’Objectiu de visitar una habitació d’escapament és passar-la bé, per això sempre recomanem que nostres escapistes ens visiten amb roba còmoda. Unes sabatilles d’esport i roba lleugera, ajudarà a que l’experiència no es vegi interrompuda per incomoditats. No importa la teva aspectes, sinó que gaudeixes d’una veritable experiència escapista amb Minos.


bona disposició


Per Treure el millor d’un moment, es Important estar dispuestoen a passar-la bé. Tot això Deixant de banda els prejudicis sobre les habitacions d’escapament i sobre qui pugui o no participar en aquestes activitats. Els escapament rooms estan Fets per a Totes les edats i gustos, mai es es Massa gran per gaudir una experiència escapista.


Així que si el que vols és provar una tarda increïble en Minos, Visita’ns amb les ganes de passar-la bé. Nosaltres ens encarregarem d’acer de tu experiència el millor possible.


Companys d’equip

No hi ha res millor que gaudir amb Els nostres Éssers estimats i crear records que duren tota la vida. Així que, si vols visitar una fuita room, arma teu grup d’escapista compost d’amics o familiars. No oblidis tenir en compte también les preferències de tots en el grup perquè tots gaudeixen per igual.

reservar


La popularitat de les habitacions d’escapament ha crescut molt en Els últims anys. Cada vegada més persones Volen descobrir els misteris de les habitacions d’escapament. Per aquesta raó, no oblidis reservar a temps i en l’horari que vulguis. D’aquesta manera tindràs tota la seguretat que tindrem una sala disponible per a tu i els teus amics.
Recorda llegar amb 15 minuts d’antelació a la nostra local, així evitaràs qualsevol inconvenient i podràs passar-increïble.


Minos


Esperem que aquest article et Haia Tret de dubtes sobre tot el què es necessita per anar a una fuita room. Estarem esperant-te molt aviat en Minos.


Gràcies per llegir!


One thought on “Què es necessita per anar a un escape room?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CatalanEnglishFrenchGermanItalianPortugueseSpanish