Què fer en família a Girona?

La família sempre guarda un lloc especial en els nostres cors. I és que poques coses són més forts que els lligams forjats per la família. Amb els nostres familiars compartim molt en comú, com experiències inavaluables. Però tot i que la família tingui tanta importància per a nosaltres, no sempre li dediquem el temps que voldríem. Les raons poden ser vàries.

Però sobretot ressalta el temps que ens poden ocupar el treball i l’estudi. Com també moltes altres activitats que realitzem durant el dia, com el gimnàs. Per això és important aprofitar cada minut que tinguem per passar amb la nostra família. I la millor manera d’aprofitar aquest temps és planificant diferents activitats.

Que fer en família a Girona

Planificar garanteix un millor ús de el temps en família. Si planifiquem, es pot utilitzar molt millor el poc temps de què de vegades disposem. Podent aprofitar a el màxim el temps en família.


Però és important aclarir que quan ens referim a planificar, no estem parlant de plans summament elaborats. Sinó més aviat de plans senzills però que es cuidin correctament els petits detalls per fer que el temps en família pugui tenir èxit.

Per exemple: si es realitza un pícnic o una caminada a l’aire lliure, cal portar aigua, el berenar, altaveus si es vol escoltar música, unes estovalles per seure a la gespa, entre altres coses.
Per això sempre és bona idea triar plans a l’aire lliure, perquè no són opcions molt complicades, produeixen una inavaluable sensació de pau i tranquil·litat, i us aproparan més als vostres éssers estimats.

Millor activitat per fer en família a Girona

Però si el que es vol és una activitat una mica més moguda, més activa, i plena d’entreteniment, no cal preocupar-se. Perquè es pot fer una de les millors activitats en família sense necessitat de sortir de Girona. I aquesta és visitar un Escape Room.


Els Escape Rooms des de fa algun temps s’han convertit en una activitat molt sol·licitada. Grups d’amics trien els Escape Rooms per reunir-se a gaudir. Parelles trien els Escape Rooms per tenir cites fora del comú. I per descomptat, famílies trien els Escape Rooms per gaudir d’una activitat familiar diferent.


I no és per menys, ja que les sales d’escapament guarden molts beneficis enfront d’altres formes d’entreteniment.


Primerament per la facilitat de la seva organització. Perquè a diferència d’altres activitats, per visitar una sala d’escapament només cal reservar.
Perquè les sales d’escapament són activitats que pot realitzar tota la família. Tenint tots importància dins el joc.


I per últim i més important, per la qual divertit que pot resultar participar d’una experiència escapista. Gairebé tots els que viuen l’experiència escapista volen repetir.


Per tant el dubte no hauria de ser què fer en Família a Girona, sinó què escapament Room visitar a Girona.

Escape Room a Girona

I la resposta és senzilla: ja que a Girona es troba Minos, una estupenda sala d’escapament. Lloc on podreu gaudir en família d’una increïble experiència.


Només reserveu una hora i estarem encantats de rebre-us al nostre Escape Room, on adorem rebre famílies.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CatalanEnglishFrenchGermanItalianPortugueseSpanish