¿Què veure a Olot, Girona?

Conèixer nous llocs és una activitat molt agradable i plena d’experiències enriquidores. Especialment si aquest viatge t’ajuda a conèixer una mica més sobre la teva pròpia cultura. No obstant això quan arribem a un nou lloc, sovint tenim aquest dubte sobre el que podem veure-hi. Després de recórrer els museus i els llocs històrics més coneguts, queden les ganes de seguir descobrint llocs.

Per això avui parlarem sobre un tema que a tots ens interessa molt:

¿Què veure a Olot, Girona?

La resposta és fàcil. Recórrer els carrers d’Olot és una bona opció, igual que visitar restaurants i provar una mica de la gastronomia local. Però si el que busques és admirar una joia realment única, les seves reserves naturals són el teu millor destí.

Què veure a Olot?

Es pot començar amb el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Una veritable reserva plena de meravella natural. Llar de volcans extints, que encara dormen plàcidament. Un dels més coneguts és el Volcà Montsacopa, de qual diu que va estar emetent erupcions fa més 100.000 anys. Cent mil·lennis d’història congelats en un indret per a ser admirats per les generacions d’avui.

Una altra opció excel·lent és visitar la Fageda d’en Jordà. Un bosc de faigs nascut a la bugada refredada de lava de el volcà de el Croscat, situat molt a prop. És una extensió de vegetació de 4,8 km2 en un terreny relativament pla. Ideal per a realitzar caminades o visitar-lo en bicicleta i respirar aire pur.

Enmig de totes aquestes opcions excel·lents, hi ha un destí més que pots visitar a Olot. Els escape rooms especialment dissenyats per Minos són una experiència única. Es tracta d’una experiència realista en la qual passesses a ser part d’una aventura escapista. Tant se val si tries l’habitació de la tomba del faraó, on seràs part d’un equip format pel govern d’Egipte i hauràs d’intentar accedir dins una piràmide misteriosa enterrada sota de la ciutat. O si en canvi tries la habitació de la casa de Morgana, on la recerca del Sant Grial serà el teu objectiu i tindràs un temps limitat de 60 minuts. En qualsevol dels casos, t’ho passaràs en gran!

Conclusions…

Així doncs, quan vingui al teu cap la pregunta; Què veure a Olot, Girona? Pensa en una aventura escapista. Perquè després d’admirar la grandesa de la natura, volem descobrir alguna cosa més. És normal, els turistes som curiósos de naixament. Així que després de recórrer aquests parcs naturals i passar-la molt bé, és moment de descobrir altres experiències. I res millor que anar a un escape room aquí mateix, a Olot, de la mà de Minos. Serà una experiència divertida que mai oblidaràs.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CatalanEnglishFrenchGermanItalianPortugueseSpanish