La Tumba del Faraó

OVERVIEW

El Govern Egipci ha descobert en unes obres al centre de la ciutat una piràmide subterrània que no se sap a quin període de la història pertany.

Un prestigiós egiptòleg ha estat posat al capdavant de la investigació, després de mesos intentant accedeix eral interior de la mateixa l’egiptòleg no aconsegueix trobar la forma d’entrar.

Fa unes setmanes l’egiptòleg ha estat trobat mort a casa de forma natural sense que els metges coincideixin en les causes de la seva mort, corre el rumor que pugui ser una maledicció d’algun faraó egipci com va passar en el passat amb Tutankamon.

La policia que porta el cas a clausurat per seguretat les excavacions a la piràmide subterrània i estudien la possibilitat que l’egiptòleg hagués pogut accedir a l’interior de la piràmide subterrània i no hagués posat en coneixement de les autoritats egípcies el descobriment. Els fets que sostenen aquesta teoria és una fotografia que l’egiptòleg tenia en el seu telèfon mòbil; la fotografia en qüestió és una figura d’una sacerdotessa fent una ofrena, sembla d’or i cap museu reconeix haver-la vist abans en cap lloc.

L’exèrcit descarta fer una voladura per poder accedir a la piràmide subterrània ja que per la seva ubicació en el subsol del centre de la ciutat podria provocar l’ensorrament d’una gran part de la ciutat i la pèrdua de saber que amaga la piràmide al seu interior.

El Govern egipci està reclutant els millors experts perquè puguin intentar accedir-hi, però després de diversos intents gairebé la meitat que han estat molt de temps a l’entrada de la piràmide han acabat malalts i alguns han mort, és per això pel que els metges recomanen que el temps màxim per estar a la piràmide sigui de 60 minuts per evitar contagis.

juny 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234

DIFFICULTY

Mitja

DURATION

60 min.

GROUP SIZE

2-6

ESCAPE RATE

90%

CatalanEnglishFrenchGermanItalianPortugueseSpanish