Team Building per a empreses

El 2020 està començant i amb ell, les empreses reprenen les seves activitats. Sempre amb metes i expectatives que complir en aquest nou any. I amb les energies renovades per aconseguir moltes més metes que en el passat 2019.
És durant els primers mesos quan es fa ideal motivar els treballadors. Incentivant-los a que comencin amb bon peu i des d’un principi donin tot de si. I la millor manera de dur-ho a terme és amb un Team Building.

Activitat que de lluny, bé podria passar per ser extra laboral, però que alhora és summament beneficiosa per a l’exercici dels treballadors. No solament per la motivació que en ells imprimeix per sentir-se complimentats i apreciats. Sinó també per tot el que es pot aprendre en ells.
Avui, en aquesta entrada de blog, parlarem dels Team Building i per què són ideals per fer a principis d’any.

Què són els Team Building?

Els Team Building són un conjunt d’activitats, aparentment d’oci, que busquen millorar la cohesió i compenetració d’un equip. D’una forma pedagògica i completament divertida ajuden a reforçar els punts febles en els equips. I fomenten la creació d’actituds favorables per a l’exercici dels treballadors dins de l’empresa.
Aquestes activitats van sorgir a partir d’investigacions fetes en equips de treball. Demostrant que quan una persona se sent a gust en el seu lloc de treball, el seu rendiment serà millor, no així en el cas contrari, ja que quan hi ha un ambient de treball hostil, el rendiment dels treballadors no ens serà tan satisfactori.
Per això aquestes activitats d’oci són tan beneficioses per a les empreses. Perquè a més de fomentar actituds individuals positives, ajuden en l’establiment d’un ambient laboral amè. On cada individu tingui un paper ben definit i tots, com una màquina ben greixada, funcionin de la millor manera possible.

Com beneficien els Team Building a les empreses?

Alguns dels beneficis dels Team Building per a empreses són els següents:
• Milloren les relacions interpersonals dels treballadors a les empreses.
• Milloren l’acompliment dels treballadors.
• Motiva als treballadors.
• Enforteix les debilitats dels equips de treball.
• Millora la capacitat de resolució de problemes de forma ràpida i concisa.
• Fomenta la comunicació assertiva, ideal per a un excel·lent exercici laboral.

Com realitzar un Team Building per a empreses?

Aquests poden realitzar-se de moltes maneres, però la millor opció de Team Building per a empreses en un Escape Room. Tot i que aquests són majoritàriament vistos com a activitats d’oci, són molts els seus beneficis. Per a les famílies, els grups d’amics, i per descomptat, els equips de treball.
Sota una temàtica divertida d’escapisme, es posen en pràctica una sèrie d’habilitats i destreses. Es fomenta l’ús de les eines correctes per a la resolució de problemes. I es motiva mitjançant la diversió als treballadors. Per això la millor forma de realitzar Team Building per a empreses és en un Escape Room.

Team Building a Minos

Minos és un Escape Room a Girona especialitzat en Team Building per a empreses. Gràcies a la nostra experiència, hem pogut ajudar a molts equips de treball.
Si vols fer una activitat Team Building per a la empresa, estem a la vostra completa disposició. Només contacteu amb nosaltres i estarem disposats a ajudar en tot el que es necessiti.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CatalanEnglishFrenchGermanItalianPortugueseSpanish