T’expliquem les precaucions que prenem al reobrir nostre d’escape room

Encara que les nostres portes estiguessin moltes setmanes fermament tancades, mai deixem de treballar en millor la qualitat de Minos. Ara que hem reprès les activitats, volem explicar-te totes aquelles precaucions que prenem per cuidar-te. A més, et explicares que mesures d’higiene has de prendre per tu mateix per poder gaudir d’una tarda al nostre escapament room.


Precaucions que prenem a l’reobrir nostre d’escapament room


Començarem explicant totes les mesures d’higiene que hem establert en les nostres sales. Doncs la nostra intenció és fer-te sentir segur i que confiïs que cuidarem de tu en el nostre escapament room. Així no hauràs de preocupar de viure una divertida experiència escapista amb els teus éssers estimats.
Mesures d’higiene que apliquem a Minos

1 – Pulcritud

La neteja de totes les superfícies a les habitacions és molt important per eliminar qualsevol bacteri o virus. És per això que fem servir productes capaços de matar qualsevol agent infecciós. D’aquesta manera tens la seguretat que no hi haurà res que pugui emmalaltir en qualsevol dels nostres escapament rooms.

2 – Ventilació de sales

Les nostres mesures d’higiene s’apliquen cada vegada que un grup de escapistes es retiren de la sala. Per aquesta raó ventilem el lloc abundamente, perquè l’aire net purifiqui les habitacions. Després vam deixar tot al seu lloc abans que ingressin els següents escapistes a punt per l’aventura.

3 – Les escombraries al seu lloc

Tots les deixalles que puguin produir-se en les nostres instal·lacions, són degudament eliminat, seguint protocols de seguretat sanitària. Pel que trobaràs un lloc realment net, que no podrà en risc la salut de ningú.
Mesures d’higiene que han de tenir els nostres clients a l’ingressar a Minos.

Que demanem de fer als clients?

1 – No oblidis la mascareta

L’ús de màscara és obligatori des que ingresses a les instal·lacions de Minos. I hauràs de utilitzar-la correctament en tot moment dins de l’habitació d’escapament. Aquesta és una mesura d’higiene molt necessària per a tenir cura dels nostres treballadors i demanem cooperació.

2 – Temperatura corporal

Controlem la temperatura dels nostres clients abans de l’ingrés a les habitacions de fuita. Per això, tots aquells que presentin una temperatura corporal superior als 37,5 graus centígrads, no podràs participar en l’experiència escapista, especialment si són notoris símptomes de covid-19.

3 – Desinfectar sempre les mans

A l’entrar a les instal·lacions de Minos, se’ls ha de proveir Gel hidroalcohòlic per desinfectar correctament les mans. D’aquesta manera, podreu tocar totes les superfícies amb total llibertat.


Per descomptat, tots aquells que no compleixin amb aquestes senzilles normes d’higiene dins de les instal·lacions, hauran de retirar-se de el lloc. Agraïm la cooperació de tots els nostres visitants.

A Minos, la teva seguretat és primer

Estem molt feliços d’obrir novament les nostres habitacions d’escapament a tots aquells visitants que volen desafiar els nostres enigmes. No tinguis dubtes que estaràs segur en Minos i que la teva visita serà simplement increïble.

Pots reservar AQUÍ l’experiència que et sembli més interessant.

T’esperem!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CatalanEnglishFrenchGermanItalianPortugueseSpanish